miercuri, 18 decembrie 2013

M'am intors!!!

Ce ciudat ...

M'am intors! N'am mai scris de acum un an ... de atunci nu am mai simtit nevoia sa scriu ... nici acum ... dar nu stiu, dar chiar nu stiu cu cine as putea sa'mi strig problemele!
Ceva nou?
Nu am chef deloc sa scriu intr'un jurnal ... cu atat mai putin in unul virtual!
Ceva deosebit?
M'am apucat iar de baut ... mi'e dor iar de cineva ... iar altii pe langa mine ... nu'i vreau!

O seara buna ... sau ... sa detaliem!

Viata mea e la fel! Gandindu'ma la ce a fost si incercand in fiecare minut sa'mi fac loc pentru a urla durera mea ... oricum pe nimeni nu intereseaza, ma, de nimeni! Suntem toti niste egoisti ... Egoismul lor e deosebit! Stiti de ce? Pentru ca egoismul lor se croieste pe binele altora ... vor sa te influenteze! De ce or crede "ei" ca ce cred "ei" e cel mai bine pentru tine?! De ce dracu' nu'i intereseaza ce crezi tu?!

In afara de faptul ca v'ati pierdut cateva ore din viata gandindu'va la ce nu e bine sa fac eu ... in timpul asta ... m'a intrebat si pe mine cineva ceva? Cum ma simt? Ce cred? Da' ... voua? Voua va e bine? Niciodata nu mi'a placut un om pe care il fute grija de ce fac eu ... mai ales cand el e un JEG!

Eu am inteles ideea ... dar ... m'am simtit intr'o lume paralela ... toata lumea vorbea despre mine iar pe mine nu ma intreba nimeni ninic! Si credeti'ma ... nu vreau sa ma obisnuiesc asa!

P..S.
 ... am strans atata dor si atata scarba in mine ...