miercuri, 15 iunie 2005

Demonii au chip de inger!

Eu pornesc d la ideea ca ingerii exista! Oare cum as putea sa'i caracterizez in cateva cuvinte?
Sunt niste fiintze dragi, care par a avea nevoie de afectziune. Ei nu traiesc in Rai, ci aici p Pamant, la fiecare pas! Mereu se gaseste cate unul sa ne cumpere inima prin cele mai josnice moduri si tot la fel reusesc sa o si vanda!
Ne ofera afectiune si iubire doar d fatzada, doar pentru cateva momente. Par sinceri iar uneori pare ca si'ar da si viatza pentru tine (asta pentru ca noi, fetele suntem f naive). Stau cu tine ca sa le oferi tot ce e mai frumos p lume, insa ei prin "frumos" intzeleg cu totu' si cu totu' altceva! Au un defect: nu sthiu sa pretzuiasca ce le oferim din inima pentru inima!
Dupa ce reusesc sa'ti dobandeasca increderea,dupa ce itzi spun ca te iubesc, dupa ce te saruta, dupa ce te privesc indelung, itzi mai spun o data ca te iubesc, shi dupa ce te fut te arunca la Draq!
Hm...de parca nu ar fi de ajuns.Dupa ce itzi dispare sclipirea din ochi, dupa ce zambetul de p fatza ti sa uscat, ajungi la concluzia ca timpul trece cum nu tzi'ai imaginat shi ca tzi'ai pierdut intreaga copilarie pentru un idiot. Tot ce aveai mai de pretz se rupsese ramanand in urma doar o pata de sange si multe lacrimi!

FETITZO, TREZESTE'TE! Acum esthi femeie! Acum trebuie sa lupti ca sa obtzii tot ce ai pierdut: incredere in ingeri, demnitate! Trebuie sa luptzi iar pentru a invatza sa oferi iubire fara nici o teama!
Ridica'te d p scaun, uita'te in oglinda si fii mandra d tine: ai scapat inca de un dobitoc! Asa trebuie sa privesti lucrurile: ia partea plina a paharului, shi nu te mai uita de jos in sus!

Cine nu te iubeste asa cum esthi u, nu te merita! Iar cine nu te iubeste asa cum ai vrea u, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiintza lui ( t va iubi oricum mai mult decat un inger )! by m3