miercuri, 11 ianuarie 2006

Femeia sarpe . . .


~scriu randurile astea, pentru ca in zodiacul chinezesc , eu sunt sarpe. Si tot ce scrie mai jos, ma caracterizeaza, ma defineste . . . exact cum scrie :"> :

Se spune ca cele mai frumoase femei apartin acestei zodii. La asiatici, este foarte venerata si se bucura de aprecieri deosebite. Da dovada de mult sange rece si are mare incredere in fortele proprii, desi pare indolenta sio adepta unei vieti linistite si foarte usoare. Are un spirit i ntreprinzator deosebit si este foarte pragmatica. Tot timpul gandeste, desi lasa impresia ca este cu gandul foarte departe de problemele abordate intr-o discutie.


Este o femeie foarte gratioasa, plina de farmec si are o multime de admiratori, deoarece exercita asupra persoanelor cu care intra in contact un magnetism iesit din comun. Este foarte ingrijita si pusa la punct. Desi nu merge la cosmetica si nu acorda mare atentie tenului ei, acesta va fi permanent curat, lipsit de pete sau cosuri. Este adepta hainelor clasice, foarte elegante si de mult bun gust. Parfumurile si bijuteriile pe care le poarta vor fi intotdeauna de un bun gust desavarsit si nu o veti vedea purtand imitatii de prost gust.

Ea nu va milita niciodata pentru drepturile egale ale barbatilor cu ale femeilor, pentru ca este suficient de inteligenta pentru a determina barbatii sa faca exact ceea ce doreste ea. Toti vor fi la picioarele ei si o vor rasfata peste masura. Ea se naste cu ideea ca femeile sunt superioare barbatilor, desi nu va afirma niciodata acest lucru de fata cu reprezentantii sexului opus. Ea va fi fidela barbatilor si-i va multumi atata timp cat acestia ii vor satisface dorintele.

Pretentiile ei in privinta sotului vor fi foarte inalte. intotdeauna isi va alege un barbat care sa-i ofere o viata linistita si lipsita de griji. Il va sustine in tot ceea ce va intreprinde si ii va asigura succesul. Asta pentru ca el sa-i poata satisface toate capriciile.

Femeia Sarpe este o gazda perfecta. Ea va sti intotdeauna sa se inconjoare de oameni influenti de pe urma carora va putea profita. Este o mama exceptionala pentru copiii ei pe care-i va intelege si-i va sprijini intotdeauna.

Viata ei intima va fi dominata de contraste puternice. Desi abordeaza o anumita raceala, ea este o femeie foarte calda, afectuoasa, sensibila si senzuala. Isi va alege partenerul singura si nu se va lasa sedusa cu multa usurinta chiar daca acesta este peste masura de atragator si se foloseste de tot felul de metode irezistibile pentru a o cuceri. Este deosebit de cerebrala si gandeste foarte mult si in acest domeniu ca si in celelalte ale vietii socio-profesionale.

In momentul in care-si va alege un partener, acesta va trai alaturi de ea clipe de neuitat. Nici o femeie a altui semn zodiacal nu este capabila de pasiuni si sentimente mai puternice decat aceasta femeie. Are pretentii insa la fidelitate. Daca partenerul ii va fi fidel, ea ii va darui o iubire magica, totala si sublima. Este foarte inventiva si de fiecare data ii va oferi iubitului ei ceva nou, pentru ca rutina si monotonia o scot din sarite. Acesta trebuie sa ii ofere acelasi lucru pentru ca altfel devine rece si insensibila si il va insela fara nici o mustrare de constiinta.

Ea poate fi fidela mai multor parteneri in acelasi timp, carora le poate acorda aceeasi dragoste si atentie. Altfel, este foarte geloasa si deosebit de posesiva. Nu-i place sa stie ca este inselata, pentru ca, in acest caz, va rupe relatia indiferent de consecinte. Este o femeie foarte hotarata in tot ceea ce face.