miercuri, 19 iulie 2006

Cand 1 si cu 1 nu mai vor sa faca 2 . . .Just 4 u! 19. iulie!

... ma gandeam azi, aici, in camera, singurica. . . la tot! Tot ce ma leaga de tine, la tot ce ar trebui sa ma lege de tine! Ma gandeam ca aproape 8 luni am plans pentru tine. primele 3 luni au fost cele mai grele, caci nu aveam niciun semn de la tine...urmatoarele 3 luni au fost ciudate, caci vorbeam cu tine... imi aruncai in fiecare mesaj cuvinte frumoase...dar degeaba. Apoi, urmatoarele 2 luni au fost infernale, caci ma luptam cu tine pentru a te uita...caci te'am uitat pentru omul ce e acum langa mine, nu am facut'o ca asta mi'as fi dorit. Asa era poate cel mai bine, sau asa a fost cel mai bine, asa este cel mai bine!hai lasa! Ma intreb la ce folos acele 19 zile ... la ce folos acele 8 luni ... la ce folos venirea ta, la ce folos sa te mai vad, la ce folos sa'ti mai dau beep'uri...la ce folos sa ... de ce? de ce? de ce, ce?! ah, iar mi'am adus aminte de intrebarea asta stupida care'ti poate oferi atatea raspunsuri: "de ce?" . Tot ce a fost o data pentru mine, intre noi, s'a consumat! dar...ce ma doare, ca acum cand te pot avea aproape, fizic vorbind, nu te mai vreau? AUZI, eu oare cred ce spun?! omg... stare de caca, care cere o betie. dar... nu se poate. Am sa ma inchid iar in mine, am sa sufar iar in tacere. Nu ma inteleg. Oricum, cand vine vorba de iubire, u ai fi ultimul care ar putea sa ma lege. atunci, ca am zis... ce rost mai are discutia asta... mi'e frica sa te zaresc... poate in mall, poate in 381, poate in why not...poate in vis. NU MAI VREAU! Ce nesimtita am fost cu mesaju' ala... sthiu...recunosc, a fost chiar f f deplasat.eu am pornit tot, eu am sa opresc tot, asa cum am si inceput, la fel de usor.

"Mai avem putin si o sa ne traim visul si nu numai... adica, vara asta si nu numai...inca ma abtin, d'aia nu mai zic nimic, o sa'ti arat la momentul potrivit ca sa ma crezi, am o surpriza just 4 u.pup. t.i!"

Si cand unu si cu unu nu vor sa faca doi...renunti. sau...ramai corigent!

::: but, tot el ramane cel care mi'a fost alaturi 7 luni, tot el e cel care mi'a pus pe mana o verigheta, tot el e cel cu care plec la mare anu' asta (18 zile, la hotel Mures din Saturn). tot el ma iubeste!

1 păreri:

Anonim spunea...

am citit toate posturile din blog stai linistita ca nu uitasem adresa dimpotriva am urmarit ceai scris dealungul timpului placute si neplacute tiam urmarit cu atentie viata si imi pare foarte rau de ultimul mesaj pe care mi l-ai dat si totusi mi-ar place macar sa te vad sa te fur putin cu masina sa fim noi doi si sa te imbratisez si sati zic cateva lucruri pe care nu pot sa le scriu aici mie tare dor de tine si sper sa incerci sa ne vedem nu o sati para rau T.I.