luni, 3 iulie 2006


::: si nu in ultimul rand, vreau sa le multumesc tuturor baietilor din excursie care au avut grija de mine... care mi'au fost alaturi...care m'au mai scos din 1 sau 2 cacaturi. Da' hai frate: ca 2 tequilla pe gratis ati avut cu ajutorul meu! =)) sau cu al vostru, ca daca nu erati langa mine era pe motor luata cu forta, nu mai dansam eu =)) ah...si un cocktail : whisky + votka + tequilla + cola! =)) va iubesc mhaaaaaa...! merci mult!
si tot respectul pt profu de mate, Nicu! A fost de nota 10 in excursia asta, chiar daca e el cum e si m'a lasat corigenta! =)) PUP pt toti!

1 păreri:

Anonim spunea...

ma bucur mult ca te-ai distrat si ca ai realizat multe....ma bucur ca ai inteles , ma bucur ca ai aflat , ma bucur ca te ai prins , ma bucur ca ai bagat de seama , ma bucur ca ti ai dat seama ca poti avea multe lucruri si ca poti fii fericita alaturi de cine vrei ...ma bucur ca ai gasit baiatul care a reusit sa te schimbe intr-un mod destul de bun fata de cel dinainte...te pooop dulse si nu te voi mai deranja niciodata...ai grija de tine si de parintii tai:*:*:*:*